Nieuwe Oogproducten Essence , Maart 2012

Bonjour ,

Vanaf maart 2012 voegt essence weer prachtige lente- en zomerproducten toe aan haar standaard assortiment! Intense, felle kleuren of subtiele natureltinten, matte texturen of glinsterende primers, luchtige lichte formules of verwennende ingrediënten -essence betovert met bijzondere producten en trends om de ogen, lippen, gezicht en nagels extra te accentueren. 
Ook gaan we met essence het seizoen in met veel nieuwe, unieke en verrassende producten voor de coolste nagelstijlen! Alles mag en creativiteit kent geen grenzen – nooit eerder waren de dessins zo spannend, de mogelijkheden zo divers en de resultaten zo mooi! Dit zijn een heleboel producten !






essence mono eyeshadow 
Open je ogen, hier komen ze! De nieuwe oogschaduwkleuren van essence. Van magenta tot blauw, trendy acid groen tot zacht beige en bruin – het kleurenpalet heeft enorm veel keuze en geeft oogmake-up die extra touch. Verkrijgbaar in vijf kleuren en in totaal 28 kleuren.
Consumentenadviesprijs €1,59




essence colour & shine eyeshadow 
De gebakken colour & shine oogschaduw garandeert speciale effecten voor de ogen.
Dankzij het bijzonder hoge gehalte aan parelmoerpigmenten en de driekleurige gemarmerde structuur, zijn de lichte tinten bijzonder stralend en de donkere tinten onpeilbaar diep. De zijdezachte poederstructuur is zeer gemakkelijk aan te brengen en de kleuren zijn superintens en sprekend. Met een vochtig sponsje opgebracht, worden de kleuren nog krachtiger. Verkrijgbaar in twee nieuwe en totaal in negen kleuren. 
Consumentenadviesprijs €2,79

essence kajal
Kleurverslaafden, let op! Vanaf maart zal de essence kajal verkrijgbaar zijn in twee nieuwe trendy kleuren. Zuurgroen en oceaanblauw worden aan de collectie toegevoegd om ogen schitterend mee te omlijsten. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal acht kleuren. Consumentenadviesprijs €0,99



essence 2in1 kajal
Het perfecte duo: essence 2in1
kajal is de ideale make-up tool voor ware kunstenaars! Twee perfect te combineren tinten laten de harten van alle beautyfans sneller kloppen. Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal vier kleurcombinaties.
Consumentenadviesprijs €1,49




essence long lasting eye pencil
Langdurige en intense kleur: essence long
lasting eye pencil is supergemakkelijk aan te brengen dankzij het innovatieve draaimechanisme en geeft gegarandeerd een langhoudend resultaat. Er zijn nu twee nieuwe trendy kleuren voor het seizoen. Verkrijgbaar in negen kleuren totaal. 
Consumentenadviesprijs €1,49  




essence 2in1 eyeliner pen                                     
Eén eyeliner, twee stijlen: of je nu een fijn lijntje voor een elegante, klassieke uitstraling wilt, of een extravagante brede lijn voor de dramaqueen look - met de nieuwe essence 2in1 eyeliner pen zijn beide looks makkelijk te creëren. Met een fijne punt aan de ene kant en een brede schuine punt aan de andere kant. Consumentenadviesprijs €2,99




essence liquid ink eyeliner/ liquid ink eyeliner
waterproof                                                        
Het is de ultieme must-have eyeliner van dit voorjaar! essence liquid
ink eyeliner met de speciale fijne punt maakt het aanbrengen van een nauwkeurige, zwarte lijn supereenvoudig. In een handomdraai creëer je een prachtige blik. Ook verkrijgbaar in
een waterproof variant.
liquid
ink eyeliner  consumentenadviesprijs : €2,29
liquid
ink eyeliner waterproof consumentenadviesprijs: €2,49



essence gel / glam eyeliner
Speciale gelegenheden vereisen speciale oogmake-up: de ultrazachte gelformule is net als een vloeibare eyeliner heel precies aan te brengen en zorgt voor een zijdeachtige finish. Doop de speciale essence gel eyeliner brush in het potje gel eyeliner en teken zonder enige moeite een perfect lijntje dat snel droogt, lang houdt en veeg- en waterproof is!
Verkrijgbaar in één nieuwe en in totaal drie kleuren. 
Consumentenadviesprijs €2,99


essence volumizing lash powder                            
Een absolute innovatie: deze lash powder bestaat uit synthetische minivezels voor een adembenemende kunstwimperlook. Zo ga je aan de slag: breng eerst je favoriete essence mascara aan. Sluit vervolgens je ogen en sprenkel de poeder op de nog vochtige mascara met het bijgesloten  borsteltje. Breng tot slot nog een laagje mascara aan. Het resultaat: dramatische wimpers met een wow-effect! Verkrijgbaar als set inclusief borsteltje.
Consumentenadviesprijs €2,99




essence get BIG! lashes volume boost mascara.
Volume, volume, volume! essence get BIG! volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische en spectaculaire look creëert. De haartjes van de megaborstel bereiken zelfs de kleinste wimpers, waardoor elke afzonderlijke wimperhaar wordt bedekt zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen. De mascara zorgt in een handomdraai voor een adembenemende look. Consumentenadviesprijs € 2,29



essence get BIG! lashes volume boost mascara waterproof
Romantische films, vreugdetranen, een fikse sporttraining of een sprong in het water - get BIG! volume boost mascara waterproof is een ideale mascara voor elke gelegenheid! Het zorgt voor perfect opgemaakte wimpers en creëert volume – zelfs wanneer je een duik in het zwembad neemt! Een absoluut betrouwbare en vlekkenloze styling partner! 
Consumentenadviesprijs € 2,49





essence get BIG! lashes volume and curl mascara                
Verbluffend volume en ongekend mooi gekrulde wimpers. Dankzij de speciale, gebogen borstel worden de wimpers gekruld vanaf de haarwortel tot het uiteinde– zelfs met slechts één applicatie. Het flexibele borsteltje maakt optimaal contact met de wimpers voor prachtig gekrulde wimpers en extreem volume!
Consumentenadviesprijs € 2,29








Pff , dat zijn veel producten !!


Liefs ,
Amber

Geen opmerkingen: