Wenkbrauwen.

Wenkbrauwen .. een onderwerp waar je heel lang over kunt discussiëren , wenkbrauwen  zijn het belangrijkste in je gezicht , een van de meest belangrijkste en opvallendste dingen , vooral als je van die wenkbrauwen hebt zoals ik , daar ga ik het vandaag met jullie over hebben ! Pff , je wilt niet weten hoe vaak dit gevraagt was , ik denk dat ik wel 3 keer per dag de vraag kreeg van ' zijn jouw wenkbrauwen van naturen zo donker ' , maar ook
' wow , die wenkbrauwen van  jouw zijn prachtig' , het is natuurlijk altijd leuk om dat soort reactie's te lezen , persoonlijk ken ik mezelf niet zonder mijn grote , donkere wenkbrauwen . Ze passen bij mij , ze zijn wie ik ben. Ik heb altijd al zulke wenkbrauwen gehad , nooit zijn ze 'dunner' geweest , toen ik klein was had ik al hele donkere wenkbrauwen , natuurlijk zijn ze nu nog donkerder. Vandaag ga ik het hebben over wat ik aan mijn wenkbrauwen doe .. eigenlijk bijna niks ! Natuurlijk epileer ik mijn wenkbrauwen , maar ik gebruik absoluut GEEN wenkbrauwpotlood en ik teken ze niet ! Zo , dat gerucht is ook weer even de wereld uit geholpen , want vaak denken mensen dat ik mijn wenkbrauwen teken maar dat is absoluut niet zo !



Hier was ik 4 jaar , sorry voor het onscherpe beeld maak kijk eens goed naar mijn gezicht , het eerste wat mij opvalt zijn mijn wenkbrauwen , hier waren ze al heel donker , zoals je ziet heb ik hier dan ook zwart haar , en nee , ik verf mijn haar niet maar door de jaren heen is mijn haar gewoon lichter geworden ! Mijn zusje heeft dit ook alleen die heeft door de zon hele blonden plukken in haar haar ! héel appart , maar wel mooi.



 En zo zie ik er nu uit , hier is goed te zien hoe donker mijn wenkbrauwen zijn , het staat mij wel vind ik . Ik zou zelf nooit , maar dan ook nooit mijn wenkbrauwen laten uitdunnen , het hoort gewoon zo.


De 'producten' die ik gebruik :


* Pincet , om de haartjes boven en onder mijn wenkbrauwen weg te epileren.
* Essence lash&brow gel , om alles op z'n plaats te houden.



Dit is de Lash & Brow , hij is wel redelijk goed maar ik ga nog wel een keer inversteren in een goede wenkbrauwgel.



Het heeft gewoon een mascara applicator / kwast / borsteltje , hoe je het ook wil noemen .


Ik hoop dat jullie wat gehad hebben aan deze informatie ,
Q : Welke wenkbrauwgel is echt een aanrader ?
  laat het me weten!

Liefs ,
Amber

3 opmerkingen:

-Naomi- zei

Heej,

Die van de Hema en Etos zijn wel goed!

Ik zou trots zijn op je wenkbrauwen hoor! *jaloerssss*

XoXoNaomi

janne zei

ik heb ook best wel dikke wenkbrauwen, net als jij. Maar ik vind het ook echt totaal niet lelijk, ik ben er blij mee!

Amber zei

@naomi , @janne

Bedankt voor jullie reactie !

Liefs , xx