Winactie van Naomi !!

DEZE WINACTIE IS VERLOPEN , JE KUNT HELAAS NIET MEER MEEDOEN.

Bonjour ,

Naomi van www.creabea--naomi.blogspot.com , houd weer eens een super leuke winactie !
Je kunt meedoen , tot morgen dus ik zou zeggen doe allemaal mee !




DIT SCHRIJFT ZE :





Nou je kan het al raden aan het plaatje hierboven misschien. De opdracht is om een foto te maken van een eitje met een gezicht er op!

Wat moet je doen om mee te doen met de winactie?
1. Reactie plaatsen bij dit bericht.
2. Mail een foto naar naomi.snoei@live.nl van een eitje met een gezichtje er op. Degene met het mooiste, grappigste en leukste gezichtje doet 2 keer mee en heeft dus meer kans! ( ik voer de naam die het leukste eitje heeft opgestuurd dus 2 keer in in de fruitmachine)
3. Als je een berichtje plaatst op je blog over deze winactie doe je ook 2 keer mee en heb je dus meer kans om te winnen! (laat het wel even in de comments weten of je het hebt gedaan!!)

De 1e en 2e zijn verplicht en de 3e is als je meer kans wilt maken om te winnen!

Hopelijk vinden jullie het een leuk idee en ik hoop dat er veel mensen mee doen! Alle foto's van de eitjes laat ik zien als ik de uitslag bekend maak! Misschien wel leuk om te zien :D

Ik hoop dat ik leuke foto's binnen krijg en vergeet het niet op te sturen want anders maak je geen kans op de kleine verassing!! :D

DOE MEE!! :D

1 opmerking:

Naomi en Jiska zei

Haaaii,,

Super lief dat je dit wilt doen !!

Naomi en ik (Jiska) hebben nu samen een blog, we posten binnenkort een winactie en wat je kan winnen ( je krijgt alvast een voorproefje) is een bedrag wat je mag uitgeven bij sans-online !! Houd ons blog dus in de gaten en doe mee !!

Xx.