Nieuwe LipProducten van Essence , Maart 2012

Bonjour ,

Vanaf maart 2012 voegt essence weer prachtige lente- en zomerproducten toe aan haar standaard assortiment! Intense, felle kleuren of subtiele natureltinten, matte texturen of glinsterende primers, luchtige lichte formules of verwennende ingrediënten -essence betovert met bijzondere producten en trends om de ogen, lippen, gezicht en nagels extra te accentueren. 
Ook gaan we met essence het seizoen in met veel nieuwe, unieke en verrassende producten voor de coolste nagelstijlen! Alles mag en creativiteit kent geen grenzen – nooit eerder waren de dessins zo spannend, de mogelijkheden zo divers en de resultaten zo mooi! Omdat er zoveel nieuwe producten komen heb ik besloten om vandaag de Lipproducten te laten zien , en de rest komt morgen en overmorgen ( etc).





essence marble mania lipgloss                             
Gemarmerde glans - voor prachtige lippen! De marmeren effecten geven een verleidelijke uitstraling en worden op je lippen samengebracht tot één kleur, gedompeld in een oogverblindende glans. Verkrijgbaar in vijf kleuren.
Consumentenadviesprijs €1,99


essence mini lipgloss set                          
Kies de kleur die je aanspreekt – in een nieuwe editie! Combineer één van de drie mini
lipglosjes met je eigen trendy look, afhankelijk van je stemming. Verkrijgbaar in twee combinaties met een hippe verpakking.  Consumentenadviesprijs €2,49 



essence XXXL shine lipgloss
Tijdloos en prachtig! De glanzende lipglosses in betoverende kleuren geven lippen een prachtige, verzorgde glans. Glossy en licht op de lippen -  deze lipglosses zijn gewoon onweerstaanbaar! Verkrijgbaar in drie nieuwe en in totaal 24 kleuren. 
Consumentenadviesprijs €1,79

essence stay with me longlasting lipgloss
Intensieve kleuren en langdurig resultaat; de prachtige kleuren van deze lipglosses blijven precies waar ze moeten zitten: op de lippen! Door de speciale vorm van de applicator is de lipgloss makkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal zes kleuren. Consumentenadviesprijs €1,99

essence lipstick
Zacht, verleidelijk en ongelofelijk crèmig: de populaire essence lipstick is verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren, net op tijd voor de lente! Prachtige pasteltinten zorgen ervoor dat de winter als sneeuw voor de zon verdwijnt. Je kunt de kleuren eenvoudig herkennen aan de gekleurde hulsjes. Vanaf maart verkrijgbaar in totaal 16 kleuren. Consumentenadviesprijs €1,99


essence glossy lipbalm
Glanzende highlights voor glossy lippen! Nu in twee nieuwe tinten. Een heldere kersenrode lipgloss en een intense aardbeiroze lipgloss maken het assortiment compleet. Ze verwennen de lippen en voelen heerlijk licht aan. Een must-have voor in ieder uitgaanstasje. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal in zes kleuren. 
Consumentenadviesprijs €0,99


essence lipliner
Vurig framboos rood en trendy naturel - de twee nieuwe lipliner kleuren zorgen voor een perfect gedefinieerde lipcontour en prachtig gevormde lippen. Praktisch effect: de lipliner is veegvast en houdt bijzonder lang. Verkrijgbaar in twee nieuwe en in totaal acht nieuwe kleuren.
Consumentenadviesprijs €0,99



Liefs ,
Amber

Geen opmerkingen: